Your Cart

Mijn biografie in het kort

Hoi, ik ben Natascha, een echte multi-passionate, met een rijkdom aan ervaring en een passie voor het verbeteren van mensenlevens. Mijn carrière begon op mijn 17e toen ik startte met Verpleegkunde. Zes jaar later volgde een journalistieke studie. In die jaren werkte ik achtereenvolgens in ziekenhuizen, op huisartsenposten, bij de arbodienst maar ook voor diverse media, waaronder (medische) tijdschriften, een radiostation en een online videobedrijf. In 2019 heb ik mijn koers verlegd naar het ondernemerschap en ben ik me, als veelzijdig persoon met altijd honger naar meer kennis, gaan specialiseren als interieurstylist, kleding- & stijlcoach, kleurexpert en kleurcursus guru, Colournostics coach en zelfs nog een korte periode als energetisch healer.

Mijn passie ligt vooral bij het begrijpen van de mens en zijn gedrag, maar ook zijn psyche en het ontrafelen van de complexiteit van ons innerlijk leven. Ons innerlijk heeft invloed op hoe we ons voelen en gedragen, maar ook onze buitenkant heeft effect op ons innerlijk en vice versa. Beide kun je beïnvloeden, zo heb ik ervaren. In 2023 kwamen al mijn eerder opgedane ervaringen en interesses samen tijdens mijn studies Persoonlijke Coaching en Loopbaancoaching. Mijn intuïtie, passie(s) en mensenkennis vloeien nu samen in mijn missie om mensen (weer) regie over hun eigen leven te laten pakken. Naast coaching geef ik ook nog graag persoonlijk kleuradvies. En wat het mooie is, kleuren hebben niet alleen effect op jouzelf, maar jij kunt door jouw kleurkeuzes ook de wereld om je heen beïnvloeden. Ik vind dat fascinerend, en speel sindsdien veel meer met kleur (in huis en kledingkast).

Terug naar mijn coachpraktijk, mijn aanpak is met name gebaseerd op het bieden van praktische inzichten in jouw (onderbewuste) gedachten, gevoelens en overtuigingen tijdens coachsessies. Mijn persoonlijk doel is om jou (weer) zelfredzaam te maken op dat ene vlak waar het op dit moment  niet lekker loopt. Samen streven we naar het bereiken van jouw doelen, zodat je weer de leiding hebt over zowel je persoonlijke als professionele leven. Ik kijk ernaar uit om jou binnenkort te ontmoeten, online of in persoon.

Liefs!