Ontdek de betoverende kracht van kleur &
transformeer jouw perspectief voorgoed!

Inhoud cursusmodules:

Verken de betoverende wereld van kleur in deze unieke Instagramcursus! Sluit je aan bij de ruim 300 enthousiaste vrouwen die in 2021/2022 hebben deelgenomen, en ontdek waarom deze cursus zo succesvol is dat hij nu opnieuw wordt gelanceerd! En wel voor onbepaalde tijd (waarbij hij ook nog interactief is gedurende heel 2023;)

In deze derde editie van De Kracht van Kleur leer je jouw persoonlijke kleuren kennen die in harmonie zijn met jouw unieke stijl & persoonlijkheid. Van kleding en accessoires tot make-up, prints & kleurcombinaties, je leert hoe je jouw look op een unieke manier kunt versterken.

Om dit te kunnen doen heb je o.a. kennis nodig van de verschillende seizoenen & kleurtypes en hun topkleuren. Ontdek in deze cursus alle kleurgeheimen zodat je straks niet alleen jezelf kunt analyseren, maar ook bekenden om je heen! 

Uiteraard heeft kleur niet enkel een esthetisch aspect. Zo zit er ook een fascinerende psychologie achter kleur! Onthul welke boodschap jij communiceert met jouw kleurkeuzes. En doe hier nog dit seizoen (of het volgende!) je voordeel mee:)

Verken de betoverende wereld van kleur in deze unieke Instagramcursus! Sluit je aan bij de ruim 300 enthousiaste vrouwen die de afgelopen jaren hebben deelgenomen, en ontdek waarom deze cursus zo succesvol is dat hij nu opnieuw wordt gelanceerd!

In deze derde editie van De Kracht van Kleur leer je jouw persoonlijke kleuren kennen die in harmonie zijn met jouw unieke stijl & persoonlijkheid. Van kleding en accessoires tot make-up, prints & kleurcombinaties, je leert hoe je jouw look op een unieke manier kunt versterken.

Om dit te kunnen doen heb je o.a. kennis nodig van de verschillende seizoenen & kleurtypes. Ontdek in deze cursus hun geheimen zodat je straks niet alleen jezelf kunt analyseren, maar ook bekenden om je heen! 

Uiteraard heeft kleur niet enkel een esthetisch aspect. Zo zit er ook een fascinerende psychologie achter kleur! Onthul welke boodschap jij communiceert met jouw kleurkeuzes. En doe hier nog deze zomer je voordeel mee:) 

Complete Instagramcursus met bonussen


Ontdek nu De Kracht van Kleur in 6 kleurrijke modules! Verder vind je in de cursus een aantal laagdrempelige opdrachten om jezelf te analyseren, diverse posts vol achtergrondinformatie en opgenomen ‘Q&A lives‘ uit eerdere cursussen.

De gehele kleurcursus kost je qua tijdsinvestering zo’n 6 uur in totaal. Maar omdat veel deelnemers het leuk vinden om de modules meerdere keren te bekijken – omdat ze zo elke keer weer iets nieuws ontdekken – kan hier zomaar wat extra kijktijd bijkomen;) Maar dat is helemaal niet erg, want de cursus is en blijft voor onbepaalde tijd tot je beschikking! Je kunt deze dus lekker volgen wanneer je maar wilt!

Nu is beginnen op Insta eenvoudig – je maakt in een paar minuten een gratis Instagramaccount aan (als je deze nog niet hebt) en leert met gemak alle functies kennen. In de kleurcursus ontvang je ook nog eens handige instructies voor als je nog nooit eerder een Instagramcursus hebt gevolgd. 

Alle modules zijn vanaf dag 1 in te zien dus je kunt meteen aan de slag (of lekker lui achterover hangen terwijl je urenlang filmpjes over kleur bekijkt;) Vanaf 25 augustus 2023 om 10:00 uur precies krijg je toegang tot het exclusieve cursusaccount en start jouw kleurrijke reis!

Je betaalt per heden slechts €37  i.p.v. €75, en als je wilt is er bij je boeking ook de mogelijkheid om een e-book bij te bestellen (voor €10) met daarin alle highlights/ kennis uit de cursus. 

Interactieve Q&A inbegrepen

Tijdens het volgen van de cursus en het experimenteren met kleur kunnen er vragen bij je opkomen. Daarom is er speciaal voor jou een interactieve Q&A-post gecreëerd in het cursusaccount. Tot 2024 worden al jouw vragen onder deze Q&A nog beantwoord, dus sla je slag en meld je vandaag nog aan! Stel jouw algemene kleurvragen onder deze post en ontvang meestal binnen 24 uur antwoord!  De Q&A is bovendien een waardevolle bron van algemene kleurkennis, waarin je niet alleen van kleurexpert Natascha leert, maar ook van de andere enthousiaste deelnemers en hun vragen. Mis deze unieke kans dus niet! 

Voor altijd toegang tot dé kleurcursus van Nederland!

Klaar om de verborgen kracht van kleur te ontrafelen?

Meld je dan nu aan voor 'De Kracht van Kleur'!