Je kijk op kleur zal voorgoed veranderen!

Inhoud cursus:

Kleuren inspireren en kunnen je energieker, vrolijker, rustiger of juist vermoeid maken. De meeste mensen hebben geen idee hoeveel invloed kleur heeft of kan hebben in je leven. Niet alleen qua kleding maar ook voor/in je omgeving.

In De Kracht van Kleur leer je welke kleuren je staan maar ook welke bij jouw persoonlijkheid passen. Ook de kleur van je sieraden, accessoires en make-up komen aan bod, evenals hoe je kleuren(prints) het best met elkaar combineert. Uiteraard bespreken we ook de verschillende seizoenen/ kleurtypes, zodat je straks niet alleen jezelf kunt analyseren, maar ook de mensen om je heen!:) Tot slot nemen we een kijkje in de psychologie achter alle kleuren, want wat draag je nu eigenlijk uit met de kleuren die je kiest?

Evelien Vanheer
Read More
"Natascha is een topvrouw met goed onderbouwde kennis. Ze is super serviceminded. Haar kleurcursus is overzichtelijk, toegankelijk en meteen inzetbaar! Dikke aanrader voor iedereen die graag het beste in zichzelf naar boven wil halen qua uitstraling en presence!"

De Kracht van Kleur bestaat uit 6 modules en een hoop bonusmateriaal. Daarnaast kun je – indien gewenst – opdrachten maken om jezelf te analyseren. De cursusvindt plaats op Instagram en duurt bij elkaar zo’n 6 uur. Je kunt de cursus vanaf 15 juli in zijn geheel inzien. Hij blijft staan tot 15 september, dus tijdens de zomervakantie heb je alle tijd om De Kracht van Kleur te bekijken op een door jou gekozen dag/tijdstip.

Het enige dat je nodig hebt, is dus een eigen Instagramaccount om hem te kunnen bekijken. (Deze maak je gratis aan, en in de cursus leg ik uit hoe alle knoppen/functies werken, voor als je hier nog geen ervaring mee hebt.)

Vanaf 15 juli om 10:00 wordt je toegelaten op een speciaal hiervoor aangemaakt account, waarna de cursus feestelijk van start gaat!

Ik kan me goed voorstellen dat je tijdens de cursus (en het experimenteren met kleur) veel vragen hebt. Hier heb ik dan ook een aparte Q&A post voor in het leven geroepen in het cursusaccount, zodat je me al je vragen kunt voorleggen en ik je ook meteen kan helpen. De vragen en mijn antwoorden hierop zijn bovendien voor iedereen zichtbaar, dus je leert ook een hoop van elkaar. Een van de redenen waarom ik de cursus op Instagram aanbied.

De cursus werd tot nu toe 3x gegeven en was meteen een groot succes. Vandaar dat ik hem nogmaals lanceer. Zeker 250 vrouwen gingen je al voor en hun reviews (o.a. op Google Review) spreken boekdelen, dus genieten ga je. En let op: je kijk op kleur zal voorgoed veranderen!

Alvast veel kijkplezier gewenst en òp naar meer kleur deze zomer - en nog lang daarna!

Nicoline
Read More
"Natascha is echt top! Ik heb bij haar de kleurcursus gevolgd in 2020. Deze cursus heeft mij superveel inzicht gegeven over welk kleurtype ik ben en welke kleuren mij goed en welke mij minder staan. Ontzettend leerzaam en een echte eye-opener! Ik shop nu veel gerichter en weet mijn persoonlijkheid beter naar voren te laten komen met de kleuren die ik draag. Ik kan iedereen aanraden dit te doen! Zo waardevol."
Sascha Schuckman
Read More
"Natascha is een vrouw met veel passies en heeft talent deze aan jou over te dragen. Haar missie om kleur meer te omarmen in ons leven werkt aanstekelijk. Ik heb haar eerste kleurcursus op Instagram gevolgd en heb zo veel opgestoken van wat kleur kan doen met je uitstraling. Nu begrijp ik eindelijk waarom sommige items gewoon niet mijn kast uitkomen en waarom ik straal in items die bij mijn kleurtype passen!"

Bestel nu: Dè cursus over kleur!

Boek hier De Kracht van Kleur! Vanaf 15/7 start de cursus vanaf een besloten Instagramaccount.