fbpx

Van dromen naar durven, van durven naar doen.

🗸 Ontdek nú wat je drijft & energie geeft

🗸 Krijg helderheid over jezelf & wie jij bent

🗸 Ontdek je talenten, interesses en mogelijkheden

🗸 Ervaar minder stress en meer voldoening in je werk

🗸 Versterk je zelfvertrouwen en reken af met dat negatieve zelfbeeld

🗸 Laat je persoonlijkheid stralen met behulp van de juiste kleuren

🗸 Krijg het vertrouwen om jezelf met trots te presenteren aan de wereld

Energy flows where attention goes

Aanbod

Healing

Shift your energy

Een Universal Energy Healing werkt helend en ondersteunend bij fysieke, mentale & emotionele klachten, maar bijvoorbeeld ook bij (spirituele) blokkades. Bij de healing (gegeven bij mij thuis in Amstelveen) wordt de verstorende energie in jouw systeem afgevoerd, waarna er helende levensenergie voor in de plaats komt. Jouw eigen energiesysteem bepaalt hierbij helemaal zelf wat het wil loslaten en ontvangen. Tijdens de healing krijg ik soms door welke thema’s op dit moment aandacht behoeven in jouw leven. Indien gewenst is er na de healing ruimte om deze te bespreken.

€75,-

Transformation

Color your life

Heldere, matte, lichte of juist heel diepe kleuren? En ben je eerder warm of juist meer koel? Een op maat gemaakt kleurverslag geeft je een gedetailleerd overzicht van jouw kleurtype. Je krijgt inzicht in welke kleuren je het meest complimenteren en welke je beter kunt laten liggen. Ook de kleuren van je sieraden en make-up komen aan bod. In overleg stuur je mij een X aantal foto’s van jezelf voor de analyse. Als ik vervolgens voldoende van jou heb gezien, ontvang je niet lang daarna een uitgebreid verslag met daarin alle informatie die je nodig hebt om elke dag weer stralend voor de dag te komen.

€99,-

Coaching

Change your mindset

Kleurrijk, snel & efficiënt. In deze (online of live op te nemen) coachingsessie krijg je inzicht in wie je bent & wat je wilt. Geschikt op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Er wordt gebruik gemaakt van een kleurrijke coachingtool, gebaseerd op NLP en de psychologie van kleur, waarmee de blokkades uit je onderbewustzijn naar boven worden gehaald. Door kleur te bekennen kun je  binnen één coachingsessie al vele inzichten in jezelf krijgen maar ook wat je in de weg staat om vooruit te gaan. Tijd dus om het oude los te laten en te starten met een nieuw verhaal.

€149,-

Coaching

Verander je perspectief & transformeer je leven

Begrijpen wie je bent en wat je wilt is de kern van onze nuchtere coaching. We versterken jouw eigen regie door inzicht, vaardigheden en actie te combineren. Het begint met een intake om jouw behoeften te begrijpen, gevolgd door praktische coachingssessies. Elke stap, hoe klein ook, is van onschatbare waarde op jouw reis naar succes. We werken aan concrete resultaten, zonder zweverigheid. Ontdek je potentieel, neem de controle en zet stappen richting een positieve verandering.

Loopbaancoaching

Herdefinieer je carrière & herontdek je passie

Concrete begeleiding bij loopbaanontwikkeling. Deze loopbaancoaching is er voor wie op zoek is naar een nieuwe carrièrestap, re-integratie of verdieping binnen de huidige baan. Onze 4-stappenmethodiek verkent persoonlijke waarden, talenten en karakter, vertaalt deze naar heldere carrièredoelen en helpt bij effectieve profilering, zowel online als offline. We richten ons op tastbare resultaten en reiken tools en vaardigheden aan om passende kansen te vinden. Onze aanpak omvat diepgaande analyses van talenten en vaardigheden, het verkennen van passies, achtergrond en wensen, en het opstellen van een gedetailleerd loopbaanplan. Als jouw loopbaancoach sta ik klaar om je te begeleiden op elke stap van jouw professionele reis.

Kleuradvies

Vind je ware kleuren & straal met zelfvertrouwen

Duik in de wereld van kleuren en ontdek hoe ze je persoonlijkheid en zelfvertrouwen kunnen versterken. Dit kleuradviespakket helpt je niet alleen om de juiste kleuren voor je kleding te kiezen, maar ook om je innerlijke en uiterlijke zelf in harmonie te brengen voor een stralende transformatie.

V.a. €75-

V.a. €75,-

€149,-

Hi, Natascha hier!

Als oud-verpleegkundige, -journalist & -interieurstylist en inmiddels ook kleuranalyst, Colournostics coach, healer, podcaster & cursusleider, heb ik veel kleurrijke mensenkennis op mogen doen.

Op persoonlijk en relationeel vlak, heb ik, als ‘the great life experimenter’ (vlgs. mijn Human Design), een hoop wijze lessen mogen leren. Ik ben vele malen gevallen, maar ook weer 100% opgekrabbeld. Nu ben ik er klaar voor om jou verder op weg te helpen, te inspireren & motiveren.  

Ik breng je graag in contact met jezelf, en leer je hoe je meer kunt kiezen voor jezelf. Dit doe ik o.a. door je tijdens mijn coachingsessies en/of in mijn cursussen inzichten te geven in je onderbewuste gedachten, gevoelens en overtuigingen. 

Maar ook met behulp van mijn helende handen en intuïtieve gaven, zodat jij straks beter weet wie jij bent, wat jij wilt en wat je daarvoor nodig hebt in je leven.

Ik hoop je snel (online of live) te mogen ontmoeten.

Lieve groet,

Natascha

Recensies

WhatsApp Image 2022-05-18 at 8.45.49 PM

Jarka Giethoorn

“Een online coachingsessie gehad bij Natascha, waarbij we dieper op m’n hulpvraag zijn ingedoken. Doordat Natascha de juiste vragen weet te stellen kreeg ik zoveel inzichten.

 Vanuit daar konden we stappen vooruit zetten en dat alles d.m.v. kleuren, zo bijzonder maar heel helpend. Ze is heel kundig in wat ze doet!”

WhatsApp Image 2022-05-19 at 9.38.25 AM

Bianca Noodelijk

“Ik heb een hele fijne healing gehad van Natascha. Vanaf het moment van binnenkomst voelde ik me al helemaal thuis; Natascha laat je helemaal op je gemak voelen en er hangt een hele fijne vibe. Ze nam echt haar tijd voor het uitleggen wat ze ging doen en de healing zelf. Nadien hebben we doorgesproken wat ik gevoeld heb en wat zij had ervaren.  Al met al een hele fijne & prettige ervaring die ik iedereen kan aanraden, en voor mezelf zeker voor herhaling vatbaar is!”

WhatsApp Image 2022-05-18 at 4.19.31 PM

Agnes Visser

“Natascha werkt heel intuïtief, voelt dingen feilloos aan en durft deze ook te benoemen. Dit is echt haar kracht, want daardoor kom je tot de essentie en boek je daadwerkelijk resultaat.

Haar kennis, fijne persoonlijkheid en openheid maken haar tot een topcoach. Aanrader!!”

Neem contact met mij op

Heb je een brandende vraag, en vind je het antwoord hierop niet terug op mijn site, vul dan het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Liefs.