Recensies

Vind hier een greep uit de (Google) reviews van mensen die jou voorgingen! 

WhatsApp Image 2022-05-18 at 9.18.35 PM

Kyra Uijtdehaag

“Heel bijzonder hoe kleur vertaalt welke gevoelens er passen bij een bepaalde situatie en waar jij je op dat moment goed bij voelt. Naast dat Natascha heel inspirerend is, nodigt ze ook uit om dieper te gaan tijdens de coachingsessie, mocht je daar behoefte aan hebben. Het voelde heel veilig en vertrouwd.

Daarnaast merk je dat ze precies weet welke vragen ze moet stellen en dat het coachingvak echt bij haar past. Ik vond het een hele mooie manier om de uitdaging waar ik voor sta, op een andere manier aan te pakken en ermee aan de slag te gaan. Echt een aanrader dus!”

WhatsApp Image 2022-05-19 at 11.49.57 AM

Petra Schoenmakers

“Zo leuk om je vandaag te ontmoeten, nadat ik je al een tijdje volgde op Insta. Ik was nieuwsgierig naar je ommezwaai van kleurstylist naar healingcoach. Wat een mooie, leerzame verdieping ben je aan het maken als mens en wat bijzonder dat je dit door gaat geven aan anderen. Lieve Natascha, ik heb genoten van de healing en ons gesprek erna, waarin je mijn twee chakra’s precies wist te duiden. Jij gaat nog heel veel mensen mooie inzichten geven … ga ervoor!!!”

WhatsApp Image 2022-05-18 at 4.06.51 PM

Rosemarijn Bos

“Natascha voelt precies aan waar ze dieper op een onderwerp in moet gaan. Ze stelt goede vragen en geeft je enorm de ruimte om deze te beantwoorden. Beetje scary hoe ze mij kon lezen en moeilijke dingen kon benoemen zonder dat ik ze groot had besproken. Ik heb echt een veilige omgeving gevoeld waarin ik mezelf kon zijn en mezelf kon openstellen. En dat kan echt niet iedereen bij mij!”

WhatsApp Image 2022-05-19 at 9.42.34 AM

Ritu Geelhoed

“Fantastische vrouw die weet wat ze doet. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Veel dank!”

WhatsApp Image 2022-05-18 at 10.03.11 PM

Kim Vreeken

“Bedankt voor een fijne middag en de healing die ik heb mogen ontvangen. Natascha is een warme, lieve vrouw, neemt de tijd en deelt haar passie. Mooi om te zien! Tot de volgende keer!”

WhatsApp Image 2022-05-19 at 9.56.00 AM

Kitty Jansman

“Van Natascha een healingsessie mogen ontvangen. Was heel ontspannen en voelde heel vertrouwd. Ze stelt je snel op je gemak en is prettig om mee te praten.”

WhatsApp Image 2022-05-19 at 10.24.17 AM

Kitty Ebeling Koning

“Natascha is een sprankelende persoonlijkheid! Ik voelde me direct op mijn gemak. We hadden een hele prettige klik. De healing was fijn; ik ben niet in slaap gevallen, maar het was wel ontspannen. Achteraf klopt het wat Natascha had gevoeld, al realiseerde ik me dat op dat moment niet. Dit heeft dus ook weer inzicht gegeven. Hiernaast waren de gesprekken met Natascha ook inspirerend.”

WhatsApp Image 2022-05-19 at 9.38.25 AM

Bianca Noodelijk

“Ik heb een hele fijne healing gehad van Natascha. Vanaf het moment van binnenkomst voelde ik me al helemaal thuis; Natascha laat je helemaal op je gemak voelen en er hangt een hele fijne vibe. Ze nam echt haar tijd voor het uitleggen wat ze ging doen en de healing zelf. Nadien hebben we doorgesproken wat ik gevoeld heb en wat zij had ervaren. En daarmee gaf ze ook dingen mee die haar waren opgevallen tijdens de healing. Al met al een hele fijne & prettige ervaring die ik iedereen kan aanraden, en voor mezelf zeker voor herhaling vatbaar is!”

WhatsApp Image 2022-05-18 at 4.19.31 PM

Agnes Visser

“Natascha werkt heel intuïtief, voelt dingen feilloos aan en durft deze ook te benoemen. Dit is echt haar kracht, want daardoor kom je tot de essentie en boek je daadwerkelijk resultaat.

Haar kennis, fijne persoonlijkheid en openheid maken haar tot een topcoach. Aanrader!!”