Sparsessie

Loop je privé, of juist in je werk vast? En ben je er klaar mee om compromissen te maken naar de buitenwereld? In deze PLUS-sessie brengen we je weer in verbinding met jezelf. Blokkades komen naar de oppervlakte, zodat nieuwe inzichten ontstaan in jezelf. We eindigen we met een ontspannende Energy Healing óf persoonlijke analyse op kleur- & Human Design gebied, om jezelf nog beter te leren kennen. 

v.a. €49,-

Vision board: work on your goals

Naar de buitenwereld gedraag je je vaak sterk, maar ze moesten eens weten hoe je je soms van binnen voelt. Als hooggevoelig persoon is het moeilijk overeind te blijven in een wereld die je geregeld overweldigt. Dan stel je ook nog eens hoge eisen aan jezelf, kortom je maakt het jezelf niet makkelijk. En het stomme is, je weet het. In deze sessie gaan we terug naar jouw kern en achterhalen we wat jij nodig hebt om (jezelf) te kunnen zijn. En hoe je kunt stoppen met compromissen maken naar de buitenwereld. We sluiten de sessie af met een healing waarbij de verstorende energie in jouw systeem wordt afgevoerd, en genezende levensenergie aan jouw energiesysteem ter beschikking wordt gesteld. 

*Deze sessie is ideaal als je issues ervaart op persoonlijk vlak, of in relaties.)

Uitleg over de Universal Energy Healing:

Ik ben als startend healer een “doorgeefluik” van de krachtige Universal Healing Energy. Via mijn handen kan ik deze helende energie doorgeven tijdens een behandeling. Ik ga hiervoor langs jouw 9 chakra’s (door erboven te zweven of ze aan te raken) en daar waar ik verder nog voel dat jouw lichaam heling nodig heeft. 

Bij een healing wordt als eerste verstorende energie in jouw systeem afgevoerd, waarna er vervolgens genezende levensenergie aan jouw energiesysteem ter beschikking wordt gesteld. 

Jouw eigen energiesysteem bepaalt wat het wil loslaten en wil ontvangen. Vervolgens bepaalt de Universal Healing Energy zelf naar welke plek het toestroomt en in welke hoeveelheid.

Universal Energy Healing werkt helend of ondersteunend bij:

*fysieke klachten* zoals : rugklachten, nek- en schouderklachten, slecht slapen, migraine etc.

*emotionele klachten, zoals: depressiviteit, angsten, je leeg voelen, etc. Mentale klachten zoals: een overactieve geest, overmatig negatieve      gedachtepatronen etc.

*spirituele blokkades: het gevoel vast te zitten, niet de essentie van iets kunnen pakken, etc.

Hoe de healing plaatsvindt is van tevoren niet te zeggen, je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord, is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. 

De technieken die ik gebruik bestaan uit een mix van diverse healingmethoden, waaronder Reiki. Echter, het is ontdaan van rituelen (of poespas, net hoe je het zien wilt;) 

De werking van de healing energie stopt niet op het moment dat de healingsessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken. (Je mag me nadien altijd laten weten wat je evt. nog meer ervaren hebt nadien).

Tijdens de behandeling kun je warmte, koude of tintelende  sensaties ervaren. Je kunt rillingen krijgen of er kunnen spiertrekkingen optreden. Het kan ook zijn dat er bepaalde emoties loskomen of dat je juist heel erg slaperig wordt. Wat er ook gebeurt, het is allemaal oké. Er gebeurt niets wat jij niet wilt.

Hoe je het precies ervaart,  verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen voelen helemaal niks, dat komt ook voor. Dat wil niet zeggen dat “het dan niet werkt”, de Universal Healing Energy doet zijn werk ook als je het niet bewust ervaart.

Ik geef de healing (voorlopig) in mijn eigen warme, uitnodigende woonkamer, op een speciaal daarvoor bedoelde behandeltafel. Met fijne muziek/essentiële oliën (in overleg;). Als je dat prettig vindt, heb ik een oogmasker voor je tijdens de behandeling, ter ontspanning – of tegen knipperende ogen;). Vergeet svp. geen sokken mee te nemen (of al aan te hebben;) Drink svp niet teveel koffie van tevoren, zodat je lekker ontspannen op die behandeltafel kunt liggen. 

*De healing is nooit een vervanging voor de reguliere geneeskunde.

Review naam
Review naam
Read More
Onlangs heb ik een Colournostics sessie gevolgd bij Natascha. Ik ben er zonder verwachtingen ingestapt en heb alle informaite als een spons opgezogen. Natascha dacht met mij mee en het ene na het andere moment klopte zonder dat ze dit van mij wist en zonder te oordelen of haar mening door te rammen. Ik teer nog steeds op deze bijzondere sessie.

Heb je interesse om dit pakket af te nemen of heb je er nog vragen over? Vul het contact formulier en dan krijgt je zo snel mogelijk antwoord van mij. Liever even bellen of WhatsAppen? Dat kan ook natuurlijk, mijn telefoonnummer is 06 50 24 32 53